ECONOMISCH VERWARMEN

Bij economisch en of ecologisch verwarmen gaat het om zuinigheid. Duurzaamheid is een “hot” onderwerp in ons vakgebied, letterlijk en figuurlijk. Westerhaard heeft verschillende systemen om duurzaam en economisch te verwarmen.

Neem de “Walltherm”. Daarmee kun je geheel op hout sanitair en cv water verwarmen zodat je geen gas meer nodig hebt, zelfvoorzienend dus.

Ook massieve speksteenhaarden zoals Altech zijn een bron van economisch verwarmen. Door een paar uur te stoken kun je tot wel een dag nagenieten van de “infrarood stralingswarmte” welke speksteen afgeeft (accumulerend).

Wil je helemaal niet meer met hout sjouwen kun je ook nog denken aan pellet haarden. Pellet haarden krijgen een steeds betere techniek. Dit komt door de jaren lange ervaring die er inmiddels bij de ontwikkelaars is. Vooral het Dielle systeem onderscheidt zich.

Ook kunnen we je helpen aan infrarood panelen welke er in verschillende uitvoeringen zijn waaronder spiegels, schilderijen en decor panelen. Ze zijn ook regelbaar met thermostaat en zeer energiezuinig.