OVER WESTERHAARD

Na enkele jaren bij toeleveranciers voor de haardenbranche te hebben gewerkt, ben ik – Coen van Westerveld- gaan werken voor een open-haarden zaak in Barneveld. Met de toenmalige eigenaar Constant Mulder heb ik heel prettig samengewerkt en hebben we zelfs een vriendschap opgebouwd. Ik heb binnen dit mooie bedrijf het vak geleerd waarbij kwaliteit en service de drijfveer waren.

ONZE REALISATIES

BEKIJK ALLES

ONZE PASSIE IS U WARMTE BIEDEN

Toen ik in 2012 de mogelijkheid zag als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan wilde ik op dezelfde voet verder gaan; kwaliteit, veiligheid en maatwerk leveren aan mijn klanten. In 2012 heb ik Westerhaard showroom geopend en vroeg ik Constant deze te openen en dit was een bijzonder moment.

Onze passie om mensen thuis de warmte te bieden waar het leven naar ons idee vooral om draait, zetten we nu samen voort binnen Westerhaard. Van sfeerhaarden tot duurzame warmtevoorzieningen. Dat begint al aan de tekentafel. Dankzij onze jarenlange ervaring

kunnen wij maatwerk bieden in het leveren en plaatsen van haarden én schouwen. Waar een ander misschien denkt dit is onmogelijk of dit past simpelweg niet gaan wij door en zoeken we naar veilige en mooie opties. We leveren en monteren alle soorten haarden zoals gashaarden, houtkachels en elektrische kachels. En onze specialiteit: duurzame cv houtkachels of pelletkachels.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak hier uw afspraak in onze showroom.

EXPERT IN DUURZAME WARMTEVOORZIENING

EXPERT IN DUURZAME WARMTEVOORZIENING

Wij plaatsen sfeerhaarden en duurzame haarden. Hiermee spelen we in op de toenemende vraag naar economisch ecologische warmte. Enorme besparingen op het gasverbruik of zelfs gasonafhankelijkheid zijn hierbij mogelijk.

Hiervoor bieden wij een systeem waarbij we de gratis warmte van de zon gebruiken, zelfs in de winter.

In combinatie met een hout of pellet gestookte cv haard, aangesloten op een buffervat, waardoor de hele woning zonder gas voorzien wordt van warm stromend water en cv warmte. Dit levert u enorme kostenbesparingen op.

Elektrische haarden experience centre

De laatste jaren wint elektrisch vuur het ook in populariteit en wij zijn inmiddels een experience centre voor een aantal van de beste merken hierin. Nieuwste van het nieuwste op dit gebied is holografische 3D technologie en deze kunt u bekijken in onze showroom.

Maatwerk van tekentafel tot uitvoering

Wij richten ons voornamelijk op de particuliere sector en daarnaast werken met diverse bouwbedrijven, vormgevers en architecten op een prettige manier samen. Steeds vaker begint het aan de tekentafel en maken wij maatwerk 3D ontwerpen. Maak uw afspraak via onze website en kom langs voor persoonlijk advies, in onze showroom branden tal van haarden en kachels en kunt u echt de warmte komen voelen.

Warme groet,

Coen

Coen van Westerveld